KOULUTUS

Sosiaalinen media haltuun

Yritykset ja yhdistykset voivat hyötyä merkittävästi sosiaalisen median luomista ratkaisuista näkyvyyden ja viestinnän tehostamiseksi ja helpottamiseksi. Nykyaikaisten palveluratkaisujen ansiosta hallinnolliset toimet helpottuvat ja aikaa jää keskeisen toiminnan toteuttamiseen ja jäsenten keskinäiseen tekemiseen. Digi Tanella on vuosien kokemus järjestötoiminnasta ja haluan tuoda tämän kokemuksen järjestöjen ja yritysten toimintaan. Digiloikka voi kuulostaa haastavalta ja vaikealta, mutta tässäkin asiassa pätee sanonta alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo. Koulutus räätälöidään yhteisön tarpeisiin tapauskohtaisesti. #digiloikka #somehaltuun #digitukipalvelut #yhdistysavain #youtube #instagram #facebook

Järjestöille ja pienille yrityksille

EDULLISIA JA ILMAISIA PALVELUITA

Yhdistysavain, Facebook, WhatsApp, Instagram, YouTube ja Google G-Suite palvelut ovat yleisimmin käytettyjä sosiaalisen median työkaluja.

Kitupiikki tai Tappio -kirjanpito-ohjelmat

Digi Tane opastaa, kuinka saatte palvelut helposti käyttöön. Tehostatte niillä yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää, näkyvyyttä ja talouden hallintaa. Tehokkuuden ansiosta hallinnolliset toimet helpottuvat ja aikaa jää yhdistyksen keskeisen toiminnan toteuttamiseen. #kirjanpitokuntoon #tehokkaastieteenpäin #somehaltuun

Ääni ja äänitys tutuksi

Digi Tane tarjoaa mm. oppilaitoksille 4 tunnin opetusjakson, jossa tutustutaan äänen fyysisiin ominaisuuksiin: taajuus, nopeus, voimakkuus ja harmonia.

Perehdytään äänenvoimakkuuden ja kuulonsuojauksen merkitykseen sekä nykyaikaiseen äänitys- ja äänentoistotekniikkaan.

Kokeillaan ja leikitään äänitekniikalla sekä äänitetään oma biisi mahdollisuuksien mukaan. Tarvittava kalusto kulkee mukana ja opetus toteutetaan oppilaitoksen tiloissa.

#opitaanleikkimällä #äänitystutuksi #kuulonsuojaus #äänenvoimakkuus #äänennopeus